Passé politik

Älskar när jag ser bloggtrender för det är alltid så himla intressant vad för kommentar eller del av diskussionen som blir fokus. Först diskuteras ett generellt ämne, sen säger nån nånting och plötsligt sitter alla och ba har skitstarka åsikter om amningssex. Annars gillar jag överlag ej bloggtrender. Vill ju gärna framstå som ödmjuk (obs, kan ej länka till min instavideo där jag skakar ut håret och säger ”jag är så snygg” in i kameran flera gånger) men jag deltar ju sällan i dessa diskussioner och det blir sällan mycket nytt eller intressant sagt. Samband? Håhå, jag vet just inte det. (Obs, gäller ej mina väninnor som bloggar.)

Om internet är världens essens finns det inget sannare än att allt kommer att missförstås och att man till sist kommer att dö. Så jag lägger jag ner att försöka ge intressanta åsikter om pågående debatter. Allt känns ju ändå så passé. Blogg är typ internets shabby chic så vad spelar någonting ens för roll vad jag lägger ut på min? Svar: Det spelar roll eftersom jag vill vara populär. Jag vill vara del i en grupp där jag lyfts och hyllas. Tänker nog börja podda igen eftersom det åtminstone gav mig viss glans. Kanske byta identitetspolitik till nåt lite fräschare, nåt som inte har blivit uthorad till fashionstatement av the man och därför totalt impotent som politiks rörelse. Pow Pow! Håll ögonen öppna efter en feministemoji.

Det känns som att det jag egentligen behöver är nåt nytt ämne att bli kränkt över nu är feministplanet är hijackat och styrs rätt mot tidningen Historiska Kvinnors redaktion. Enter den här debattartikeln av Leona Milton, kanske sveriges haggigaste journalist och min nya idol.

gunni

Tycker på riktigt det är inspirerande att folk ba näe, nu får det vara nog!!! och sätter ner foten kring trista jantesveriges hunddiskriminering. Får man inte ta med vovven på krogen bara för att det är ohygieniskt och det finns folk med allergier? No smoking in bars, what’s next, no fucking in bars liksom?

ÄLSKAR brackiga haggor som pratar om trista jävla socialistsverige där man inte reser sig för gravida kvinnor på bussen, inte uppvaktar damerna med kurtis som i Nice och spelar efter det sociala kontraktet som i härliga nevvan. Älskar, älskar, älskar denna haggiga backlash. Det är så jävla gött att se kvinnor ta lite jävla plats utan att skämmas över sin sociala position eller indeed pga vanligt hederligt folkvett. Inte för att det gör världen till en bättre plats, men det gör världen till en roligare plats för mig vilket ju i slutändan är typ samma sak.

Varsågoda att anamma min nya politiska position där jag vill lyfta övre medelklassen och överklassen så att deras charm blir mindre diskret och därigenom mer underhållande för oss andra.

 

Annonser

One thought on “Passé politik

  1. Hej! Liten nyfiken fråga, om du har lust att svara 🙂 börjat läsa din blogg en del och när folk har bloggarkiv som sträcker sig långt tillbaka kan jag tycka det är intressant att bläddra tillbaka och kolla om dem skrev likadant för flera år sen, hade samma åsikter osv. så tryckte upp nån månad från 2012 och blev förvånad att läsa att du inte verkade så förtjust i LD då haha! tyckte att hon var överdrivet arg och omyndigförklarade kvinnor typ. så blev nyfiken på att veta hur ni träffades och blev vänner? 😀 läste även flera inlägg du skrivit om att porr och prostitution inte alls behöver handla om tvång, och att du inte gillar offerpositionen en vill sätta kvinnor i när en påstår att det aldrig handlar om fri vilja från de medverkande kvinnornas sida. har du samma åsikter i den frågan nu eller har de ändrats? 🙂 tack för bra läsning och ha en skön helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s