Tanja Suhininas föräldrapenning

Ja. Ni ser ju själva. Detta är ju inte hållbart.

Jag jobbar numera sex dagar i veckan, 10 timmar om dagen. Eller, inte på den sjätte dagen, då jobbar jag oftast bara en halvdag, men som ni förstår är jag väldigt trött. Igår somnade jag klockan 8,30 och drömde att jag hanterade Tanja Suhininas föräldrapenning och att hon var otrevlig. Så går det.

Hur går det med er själva? Hur är det med livet? Gör min dag och berätta vad ni håller på mig.

Annonser

2 thoughts on “Tanja Suhininas föräldrapenning

  1. Har följt Syster Yster till tandregleringen där det konstaterades att det är dags att plocka fram stora verktygslådan. Nu sitter jag här och har just skrivit ett upprört svar på ett inlägg hos NoBoyToy om Tenebrism.idioten. Snart ska jag till dreadssyster och äta lunch, dricka te och prata om trevliga saker för att sedan fixa logistiken kring barnens Capoeiraträning. Avslutar dagen med en bra bok och mera te. Så spännande är mitt liv och jag får inte ens betalt. 🙂
    (Jag menar inte att jag borde få betalt för ingenting men om en får betalt för att ha tråkigt på jobbet borde en få betalt för att ha ett tråkigt liv i övrigt också. Nåt ska en väl ha för besväret, liksom.)
    Att hantera Tanjas föräldrapenning låter som en spännande dröm. Häromdagen drömde jag att jag stalkade Cirque du Sedell och det var inte alls roligt och jag undrar fortfarande vad den drömmen ville säga mig. Känner mig lite orolig faktiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s