On hold

Igår var vi på föräldramöte på förskolan. Sonen utvecklas normalt och har börjat interagera med andra barn. Han är ganska osocial och pedagogerna har varit lite rädda att sonen är korkad eftersom han inte reagerar när det är samlingssång, t.ex., men det är ju bara hans stil. Sonen föredrar att träna i tysthet och sedan överraska alla med ett pefekt framträdande av en superavancerad sång under målarstunden, snarare än att sitta och traggla med de andra barnen. Alla föräldrar ser ju sitt eget barn som unik eftersom man känner barnets speciella små personlighetsdrag, såklart.

Mer upprörande var att han tydligen på skoj sprungit fram och slagit ett annat barn i huvudet med en stekpanna, men det var typ första interaktionen med annat barn så alla blev typ för förvånade för att bli arga. Han tycker om att matvägra ibland och kompenserar med att äta sand ur sandlådan och dricka smutsvatten ur pölarna ute på gården.

Han börjar bli så stor, som ett riktigt barn.

Nåja, jag kommer inte blogga något på ett tag nu eftersom jag kommer vara i uppsala och hälsa på Åsiktsregistret. Ni som inte kommenterar så ofta får gärna skriva en liten presentation så jag har något att komma tillbaka till.

POK.

Annonser

2 thoughts on “On hold

  1. Välkommen tillbaka!

    Läser din blogg sen ett tag (1 år kanske) men kommenterar aldrig. Skulle vilja vara bättre på det (kommenterar inte hos någon nästan, så inget specifikt med dig) men läser typ bara via bloglovin i mobilen och är ju lat så tja…

    Bor och arbetar i Stockholm. Feminist. Fäbless för fejkmustascher. Funderar på vad jag ska göra med livet när jag blirstor. Är iof snart 30.

    Dina inlägg gör mig sugen på att börja blogga också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s