Äntligen blir det porr

Tydligen har Blondinbella tagit tag i sin åsikt om porr, vilket innebär att alla stora feministbloggare kommer att komma ut med att de är okej med porr. Hoppas jag. För bövelen.

Vad tycker du om porr?

Annonser

10 thoughts on “Äntligen blir det porr

 1. Erotik, ja tack. Porr, nej tack. Uppskattar inte bilden mainstream-porren ger av kvinnor och kvinnors sexualitet och är mycket skeptiskt till att industrin kan föra något gott med sig. Det lilla jag sett har jag INTE uppskattat utan bara tyckt varit äckligt – kanske främst på grund av att tjejerna inte verkat uppskatta det utan snarare tycks ha lidit? Såg något som skulle föreställa romantiskt en gång också men är det känslor och romantik man vill fokusera på förstår jag inte varför det måste ingå faktiskt sex…

 2. Rent spontant vill jag skrika rakt ut när kvinnor på rad ställer sig och sågar porren kategoriskt. Kvinnorna lider, vilken kvinnobild, de njuter inte egentligen (det är ju trots allt ett jobb och inte en känslosam hemmakväll med pojkvännen), etc etc etc. Hur mycket porr har motståndarna sett? Jag har sett MASSOR, alltså, MASSOR med porr under åren, och jag tycker inte folk verkar lida eller vara höga eller nånting sånt mer än extremt sällan. Och med det systematiska nedvärderandet av all porr som inte är ”mjukare” eller ”tar med det känslomässiga” gör att jag som kvinna, som ABSOLUT INTE vill titta på något känslodravel när jag surfar porr (för att komma lite fort, bara), knappt vågar erkänna att jag tittar på porr. Helt valfritt.
  Det värsta argumentet tycker jag dock är det där med att det känns som att pojkvännen vänstrar när han tittar på porr. Jag vet inte, men jag och min grabb har gemensamt tre sexliv, ett för mig, ett för honom, och ett tillsammans. Han får göra precis vad han vill med sitt. Vi byter länkar ibland. Det behöver inte vara allvarligare än så – om det inte går överstyr.

  • Peach on, sistah.

   Det finns ju de som inte vill veta när deras partner tittar på porr, men det tycker jag inte heller borde vara ett problem. En som låtsas som att hen inte tittar på porr, en annan som låtsas som att hen inte vet om att partnern tittar på porr, historiken på datorn raderas varje vecka…. klart.

   Gillar förresten att du skriver att de verkar lida och vara höga, men bara ”extremt sällan”. Hahaha!

   • Haha ja, vafan ibland ramlar man ju på något klipp som tjejen ser sjuukt uttråkad i eller så, men det är som sagt extremt sällan 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s