Jag blir så himla arg

Nu har jag suttit nästan hela dagen och försökt fundera ut något trevligt att skriva. Det blir bara pannkaka av alltsamman. Jag tänkte jag skulle delge er ett recept på ugnsbakade oliver, men det får bli en massa youtubevideos istället.


Den sista videon är mest inlagd pga sitt skivomslag.

Annonser

4 thoughts on “Jag blir så himla arg

  1. Ooo, very nice blog design, den är jättefin. Dessutom gillar jag extra mycket att det är blommigt och ballonger och jättefint som en riktigt underbar och präktig blogg och sen kommer det lite porr, feminism och exploationsfilm. Me like sånt!

    • Jaaa, den blev fin men det blev så dåligt upplägg! Mina widgets längst ner istället för på sidan, och det är svårt att läsa kommentarer. Får finputsa lite, men tack tack för den snälla kommentaren.

  2. Först och främst, så håller jag med Victoria, jag har funderat på att göra lite inslag på min blogg också med typ, lite svarta toner och så, men jag tycker ju det är SÅÅÅ tråkigt med design.

    För övrig blir jag HELT sjuk på allt du hittar på youtube. Ska titta när jag har tid, men jag måste få in en jävla skoluppgift = ingen tid för Sara på utuben 😦 = ledsen sara = sant!

    • Det var faktiskt en annan design som Victoria kommenterade på, den var roligare. Men här syns det vad jag skrivit, så den är nog bättre iallafall. Komfort och praktiskt användande före skönhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s