BLOGGUTMANING! En extra skojig utmaning och rekommenderas även till er som icke tittar på mina filmer vanligtvis

Bulle har inte recenserad CANNIBAL HOLOCAUST ännu, men det gör inget. Vi kan vänta. Vi väntar så gärna, eftersom vi vet att vi väntar på något gott. Under tiden får det bli en extra bra och rolig film, nämligen en dokumentär om ett ämne som ligger oss alla varmt om hjärtat, nämligen den kvinnliga homosexualiteten. Javisst, det är dags att plocka dram och damma av….

  CHAINED GIRLS / (DAUGHTERS OF LESBOS) (1968)
Egentligen är det ju två filmer, men jag räknar dem som en. Huvudfilmen heter CHAINED GIRLS och är en dokumentär som är så sensationell att den överhuvudtaget inte bryr sig om trivialiteter som fakta, trovärdighet eller logik, men som är rysligt generös med chocker 1968-style. Trailern lockar med ämnen i stil med ”the secret haunts and mysterious life of the lesbian! A bull dyke fighting to the death for her femme!”, och hur kan man motstå? Här lär man sig även roliga fakta som att 80% av alla flickor som har en lesbisk erfarenhet förblir lesbiska hela livet – och 97% av alla flickor har en lesbisk erfarenhet i college! Ingen direkt handling att tala om, utan mer som en upptäcksfärd in i en annan värld. Allt ni undrat över serverat med mycket hud och våld, alltså det bästa sättet att servera något alls som är roligt här i världen.
Det är svårt att hitta ett schysst omslag och en ordentlig trailer här, och det är inte att förundra. De flesta filmbolag vägrar att ge ut filmer i lesbo-mondo-stil. Tack och lov för filmbokaget SOMETHING WEIRD VIDEO som lägger ner själ och hjärta i att hitta och ge ut sådana gamla pärlor, och som dessutom har den svängigaste öppningen på alla sina DVD:er med trevliga klipp från några av sina mer kända filmer. Mycket trevligare än bara en pampig digital logo. Case and point:

Nå, ha så roligt med denna veckans utmaning. Det verkar som att WordPress är trasigt och därför ser inlägget hemskt ut, men det får ni stå ut med. En sammanpressad trailer finns här.

Annonser

2 thoughts on “BLOGGUTMANING! En extra skojig utmaning och rekommenderas även till er som icke tittar på mina filmer vanligtvis

    • Neeej, nu missade du ju det övertydliga budskapet som levererades längre fram, att vi i väst har blivit så våldsfixerade och blasé att man kan sälja oss vilken skit som helst bara det har tillräckligt med blod och sex vilket oundvikligen leder till ett osunt mediaklimat. Okej, den höga hästen som regissöten sitter på slaktas tillsammans med de andra djuren, men fortfarande en fair poäng. Så nu vet du det iallafall, så slipper du titta på resten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s