BLOGGUTMANING! Och den här blir en Pinky Violence, hurra!

Nu känns det som att jag inte haft en bloggutmaning på tusen och ett år, men nu är väntan över. Skall det bli värt det? Ja, det skall det, för den här veckan blir det alltså en tvättäkta PINKY VIOLENCE! Jublen, i fans av Quentin Tarantino, och alla ni andra med en smak för japanska bröstvårtor och tortyr.

  TERRIFYING GIRL’S HIGH SCHOOL – LYNCH LAW CLASSROOM (1973)

Kan detta vara den första officiella Pinky Violence-utmaningen? Jag tror minsann det, och då är det bäst att börja med ett riktigt hejdundrande praktexempel med massvis av det som gör Pinky Violence så karaktäristiskt – tjejgäng, T&A, våldtäkter, tortyr, skolflicksuniformer, brutalt våld, svärd, musik och total respektlöshet mot allt som är heligt i det traditionella japanska samhället. Och ett ordentligt funky soundtrack, givetvis. Maggie May klagade över den korta tiden som tjejerna sparkade stjärt i SWITCHBLADE SISTERS, men det finns inte en chans att hon kommer att bli besviken över stjärtsparkkvotan i en ordentlig Pinky Violence som denna.

Handlingen är så som följer: En ung kvinna torteras både fysiskt och mentalt under hemska omständigheter. Hennes missdådare är ett gäng high school-flickor, tortyrkammaren en skolsal, hon lyckas fly men kastas från ett tak och dör.

Reiko Ike (legendarisk skådespelerska i genren) dyker upp på skolan för att undersöka den unga kvinnans död. Är hon polis? Nej, hon är ledare i ett tjej-gäng, och den omkomna var soldat i hennes gäng och dessutom hennes nära vän. Nu skall hon slåss mot korrupta politiker, snuskiga rektorer och en hel armé av hemska unga flickor med trosorna nere vid fotknölarna oftare än inte.

Jag tror jag såg filmen med min syster och hennes kille, de hatade den eftersom de tycker att det är opassande med bröstvårtor och grafiskt sexualiserat våld, men det är bara för att de är döda inombords (men allvarligt, kolla inte på den med era systrar om de inte själva tar upp det som en bra idé först). Booyah!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s